Sy ett sommarförkläde!

frklde2Det är sommar och dax för många grillfester. Grillar man så behöver man skydda sina kläder då den kan stänka fett och annat. Här kommer ett mönster på ett enkelt och praktiskt förkläde till sommarens grillpartyn!
Jag sydde mitt förkläde av en restbit på en gardinkappa, men du köpa helt nytt tyg och med fantasins hjälp skapa en helt egen modell av förklädet. Det finns så många vackra tyger med olika tryckta mönster och du kan även skapa dina egna figurer som man sedan sicksackar fast på tyget med maskin, eller du kanske till och med vill brodera några mönster. Jag valde att inte sy någon ficka på mitt förkläde, men det finns mått på en ficka på mönstret så du kan själv välja. Mönstret är enkelt och det går fort att sy efter det beroende på hur mycket man vill dekorera sitt arbete.
frklde1frklde2