Liten väska.

Väskan gjordes av restyger som blivit över. Själva väskan klipptes i ett stycke bredd 22 cm och längd 44cm. Tyget viks i mitten och vikytan blir botten av väskan. Jag valde att ha tyget bak och fram vänt så den vita baksidan blev yttersidan och mönstret blev insidan på väskan. Väskan kantas upptill med 2 tygremsor på ca 5 cm breda och 22 cm långa. Då är tyget rätt vänt så mönstret syns. Axelbanden sys av två tygremsor på 40 cm långa och bredden är 8 cm och den viks dubbelt med tygets rät sida uppåt och med 1cm var sida i sömnsmån inåt. Axelremmen sicksackas fast på väskans insida, en på var sida. Sedan sicksackas axleremmen ihop upptill. Klipp en ficka på 16 cm i höjd och 17 cm i bredd som sys fast på utsidan också med tygets rättsida uppåt. Sy sist ihop väskans sidor.

 

strandvaskabarn