Skapa dina postkort själv.

Jag tycker om att fotografera och det gör många andra med. Det finns säkert många vackra fotografier sparade, men ibland vet vi inte vad vi skall använda dem till förutom att spara som minnen.

Jag valde bland mina bilder och hittade ett foto som passade bra som motiv på ett påskkort och bestämde mig att göra egna påskkort. Bilden kan förstås också användas i datorn och skickas som hälsning via mail , men det är roligt att skicka ett riktigt kort via post emellanåt. Jag har äldre släktingar som uppskattar att få ett kort ibland och de har dessutom inte alltid dator. Jag har en fotoskrivare och på den kunde jag skriva ut fyra kort på ett fotopapper. Sedan var det bara att antingen klippa eller skära isär dem med en speciell maskin.  Det här kan även barn klara av med lite hjälp av vuxna.

 påsk 2