En ängel med ett stort hjärta.

 

hjrta4

Jag fick ett paket nyligen från Brasilien med många små glasänglar, som min dotterdotter ville att jag skulle ha. De flesta änglarna hamnar i granen, men en ville jag göra en dekoration av till mitt sovrumsfönster, en liten ängel med ett stort hjärta, så som min dotterdotter också är.

Jag ritade först ett möster på ett hjärta, som jag använde sedan för att klippa två hjärtan av fleecetyg och ett hjärta av kartong.

Hjrta                Hjrta_1              hjrta_2

Jag limmade sedan de två fleecetyghjärtan på var sin sida av katonghjärtat och sydde efter det  fast ett band med baljetter som upphänge för hjärtat.

hjrta3 Sist sydde jag sedan fast en liten glasängel längst ner på hjärtat.  Det är enkelt att göra och det klarar även ett barn av att göra om han/hon får lite hjälp med nål och tråd beroende på barnets ålder.