Tunnbröd rullar med fetaost och vitlök

tunnbrd_rullar

 

Dessa tunnbröd rullar är mycket goda som tilltugg eller tex på påskbordet och fetaost röran i sig är även mycket gott till ungsbakad potatis.

 

Indegrienser till tunnbrödrullar.

1 paket fetaost ( 150 gram)

Olivolja

2 klyftor vitlök

Lagerblad

Gorvmalen svartpeppar

Mjukt tunnbröd.

 

 

Smula fetaosten i en skål. smula_ost

Pressa vitlöken och strö svart peppar efter smak på osten samt häll olivolja på den.smulad_ost_med_kryddor

Olivoljan är till för att göra smeten smidigare. Blanda och pressa ihop allt med en kaffel så det blir en smidig blandning.

Ett par lager blad blandas i smeten, som drar sig bäst till smakerna om den får stå över natten.

 

Bred ostsmeten på mjukt tunnbröd.bred_ut_osten

Rulla ihop tunnbrödet och skär dem sedan till rullar. Mycket gott, kan jag lova !

tunnbrd_rullar