Babytröjor och tryckknappar.

bABYTRJA_OCH_TRYCKKNAPPAR

Jag hittade flera tips på gratismönster på http://www.sysidan.se/forum/showthread.php?t=25338 på babytröjor, men det var speciellt ett mönster som jag ville prova, ett möster som man kunde skriva ut med skrivaren

.Det var en baby kimono som i kortare modell blev en omlott tröja åt en baby. Mönstret hittas på följande adress http://www.marthastewart.com/265396/baby-kimonos .Jag gjorde förändringar i mönstret genom att utesluta knytbanden och ersatte dem med tryckknappar av plast. Jag är nybörjare när det gäller tryckknappar och letade reda på ett verktyg som man kunde enkelt trycka fast knapparna med. Verktyget hittade jag på www.babythings.se Det var lite svårt i börjar förstå hur man använder verktyget, men Babythings hade en sida där jag kunde läsa mig in hur jag skulle gå till väga. När jag väl kommit på hur man gör så var det rätt lätt och resultatet blev mycket bra. Se bild på både verktyget och knapparna, som man kan beställa på samma shop. Det finns att köpa olika modeller av tryckknappstänger och det krävs olika verktyg till olika knappar. Tryckknappar av metall kräver helt andra verktyg än plasttryckknappar, som jag använder nu, som nybörjade och denna tång passar inte heller till alla plasttryckknappar så det är viktigt vid köp konrollera att man köper rätt verktyg till rätt knappar.