En påse till kattens saker

101_1461Mitt barnbarn älskar sina katter Mjau och Miss-D.  Katter behöver en del saker som borste för pälsen, klotång, leksaker mm och det kan vara bra att kunna samla alla dessa saker i en påse som man hänga upp i ett skåp eller lägga på en hylla, för då blir det lättare att hitta dem och hålla reda på dem. Här kommer ett tips på en påse som man kan sy själv, kanske ett julklappstips till kattälskaren?
Jag sydde en enkel påse av filttyg och dekorerade det med en katt som liknar Hello Kitty, för att påsen skall tilltala just min dotterdotter. Jag ritade ett mönster på katten först på papper och överförde det till tyg och klippte två katter, som jag sedan sydde ihop och fyllde med fyllnadsmaterial för kuddar. Kläder till katten är också av fleecetyg, likaså näsan. Ögonen däremot är färdigköpta på en hobby affär. Allt annat sydde jag fast utom ögonen som jag klistrade fast. Påsens storlek beror på behovet. Figurer på påsen samt tygvalet kan man naturligtvis variera efter smak och tycke.
101_1457
101_1459
101_1461
101_1472