Scrapbooking träff

 

1pers

Att få inspirera och inspireras är ett givande och tagande. Vi var 6 personer som hade lite eller ingen erfarenhet av scrapbooking som träffades hemma hos min mamma för att få lära oss mer. Till lärare hade vi en god vän till mig, Lotta. Hon hade redan förra våren en snabbkurs för mig och nu skulle jag få ytterligare kunskaper och även få inspiration av de andra nybörjarna.

 

 

 Vår instruktör/lärare och inspiratös började träffen med att berätta lite kort om hur hon börjat med att scrappa. Lotta visade lite olika alster hon gjort (några av alla saker hon gjort finns i bildgalleriet här på syjunta.se). Därefter plockade hon fram lite maskiner och hjälpmedel som kunde underlätta skapandet. Lotta berättade även vad som kunde ersätta vad och som lätt kunde hittas i hemmet.

 

Vi fick alla material som skulle räcka till minst två kort och att dekorera två tändsticksaskar med. Materialet vi fick var ganska lika varandra, men korten blev ändå väldigt olika.

anki
3pers  2pers