Inspiration

Varför är det så att viljan att skapa allt som ofta infinner sig när man (i alla fall jag) är sjuk, inte har tid eller möjlighet?

Just nu kliar det i mina fingra att få skapa något, men eftersom jag är sjuk så finns inte riktigt orken där. Jag går fram och tillbaka till mina pyssel och sy grejor, lyfter en sak för att sedan lägga ner den, lyfter på ett annat pågående projekt för att inse att jag orkar inte. Däremot är det inget fel på hjärnan! Den jobbar på förbrilt med nya idér till projekt till hemmet, presenter, julklappar och blivande artiklar till syjunta.se

 

Det största projekt jag har framför mig är att lära mig sticka raggsockar. Ett projekt jag haft framför mig i ca 3 år redan, men på något sätt drar jag mig för att börja. Jag tror jag är lite rädd för att misslyckas och det är därför jag aldrig kommer mig för att börja. Måste nog verkligen sätta mig ner och ta mig tid till att börja, men jag har på tok aldelens för många projket idér som jag också vill göra. Känner mig lite som Alfons Åberg ”Ska bara”. Tänk om tiden kunde gå lite saktare så att jag hann med alla mina måste, borden och vill göra saker :-)