Sockar, kossor och kärlek:-)

Klockan är mitt i natten, jag är lite sömnig men det känns skönt att unna sig en vaken-natt då och då, särskilt när man är fylld av inspiration och skaparglädje! Jag skulle lägga upp några bilder här idag, dels på några av mina sockar som jag stickat nu i sommar och dels på mitt nya hem här ute på landet, men jag klarar inte av det rent tekniskt. Jag förstår helt enkelt inte hur man gör haha.. Jag kan lägga upp bilder på facebook och till och med på raverly.com men här gick jag bet. Nån som på ett enkelt vis kan förklara hur man gör, tro?

I vilket fall som helst har jag varit på mitt livs första sykurs/-träff tidigare idag och det var verkligen en underbar erfarenhet! Det var fem kvinnor (sex med mig) som träffas regelbundet, ca  8 ggr per termin, och några av dem har träffats i den här cirkeln i 24 år! Ändå var det en helt ”öppen” grupp, jag kände mig välkommen och det var snälla, roliga och fina kvinnor och en mysig, mycket kunnig ledare. Hon har en butik i sitt hem och den här syateljen med fyra symaskiner, overlockmaskiner, stora arbetsbord och annan bra utrustning. Jag är lite stolt över mig själv som äntligen börjat prioritera mig själv och unnar mig att göra något roligt för min egen skull!

Nästa vecka ska jag ”hem” till Göteborg och jag ska passa på att köpa lite nya tyger när jag är där, tänkte jag. Sticka är ändå det bästa… men sy är suveränt om man är flera och kan få hjälp:-)